Vanliga frågor

Vad är healing?

Healing handlar helt enkelt om att hela någon.. att göra så att en person eller ett djur mår bättre. Ibland t.om. bli kvitt sina besvär.

Healing är ren kärlek, energier skickade från våra healingguider i andevärlden, genom mig. Jag är alltså en kanal. Med andra ord, inga konstigheter.

Vid distanshealing är mottagaren inte närvarande utan många gånger, långt ifrån. Healingen skickas, genom tanken, till mottagaren.

Efter healingen kan man känna sig trött, få lätt yrsel och även somna. Efter en stund kan man uppleva att man blir piggare och att ev. värk är mer eller mindre borta.

Upplevelser av healing är väldigt individuella. Det man kan känna i kroppen under healingen är stickningar, pirrande eller en liten bultande känsla. Det är inte alla som känner av healing, men det betyder inte att healingen inte kommer fram. Healing kommer alltid fram och den gör underverk.

 

Måste man få healing flera gånger?

Vissa behöver få flera gånger och för andra räcker det med en gång.

 

Tar det lång tid?

Jag brukar sitta i 15 – 40 minuter. Det är väldigt olika från gång till gång, från klient till klient.

Jag känner i min kropp när energierna avtar och avslutar när de alldeles klingat ut.

 

Vad är ett Medium?

Det är en person som arbetar med att förmedla mellan andevärlden och vår värld.

Medium är vanliga människor som genom träning utvecklat sina naturliga psykiska förmågor till att kommunicera med andevärlden. Detta gör de genom att se andevärlden, känna känslor som återspeglar personen som mediet kommunicerar med. Mediet kan också använda sitt hörselsinne för att höra kommunikationen som ord. Mediet kan också bla. uppleva dofter.

Andevärlden arbetar genom mediet på olika sätt. Ett mediums medvetandetillstånd kan variera beroende på vilket sätt som passar mediet och andevärlden bäst.