Berättelser

Healingmottagares upplevelser

12.09.02

Hej, jag vill berätta lite om min healing jag fick av Gunilla. Nyfiken och samtidigt lite spänd väntade jag på att få healing av Gunilla. En kväll bokades och jag följde hennes råd om att vila en stund innan och koppla bort allt som kunde störa. Jag skulle få healing på distans. Det liksom klickade till i mig när healingen startade. I början kändes det inte så mycket, men efter en stund började det hända saker. Jag fick mycket ryckningar, pirrningar och strålningar här och där i kroppen. Jag kände en enorm värme under mina fötter – som att någon drog på en vattenslang med varmvatten. Det fortsatte healingen igenom. Jag upplevde att jag inte var ensam, jag hade en bortgången släkting med mig som ville visa vilken riktning jag skulle gå för att komma vidare i livet och släppa det som tyngt mig. I flera om gångar var det som att vågor sköljde över mig och då kom gråten. Men det var inte jobbigt utan mer som att jag välkomnade den.

Dagen efter behandlingen var jag ”bakis” och hade träningsvärk i överkroppen.

Nu är det snart 2 veckor sedan jag fick healing, och det har hänt enormt mycket på den korta tiden. Jag har öppnat upp och släppt fram jobbiga erfarenheter och minnen. Efter att jag bearbetat dem har jag insett att de inte är mina bördor att bära. Jag kan väl inte säga att jag släppt dem helt, men bara att jag för första gången på 45 år berättat för en människa i ord vad jag varit med om är stort för mig. Det passerar inte obemärkt förbi, det har varit en väldigt jobbig tid – som en berg & dalbana. Ena stunden är jag full av tillförsikt, energi och livslust för att i nästa stund gråta och bearbeta sorger/hinder som jag haft med mig i bagaget.

Min ryggsäck har blivit så mycket lättare – och jag har insett att det faktiskt är möjligt för mig att lägga bort så mycket att jag i framtiden kommer att kunna välja vad jag vill packa ner i den.

Jag fick en vänlig men bestämd knuff i rätt riktning tack vare din healing Gunilla – jag är inte i mål ännu men en bra bit på väg 🙂 Vill skicka dig varma tankar och en stor kram!!!

/Malin

**************************

11.04.10

För tre timmar sedan gick jag med rullator jag lånade av grannen i går, för jag haft så otroligt ont i benen att jag befarat artros.

Till slut bad jag Gunilla om healing. Nu står rullatorn i hallen!

Ont har jag ännu men nu kan jag gå utan hjälp.

Efter att jag sovit 1 timme värker nästan inte alls.

11.04.11.

All smärta är borta! Otroligt men sant.

/Cristine

*********************************

Känner att jag vill tacka dig för heelingen du gett oss och för allt vad det goda gör för oss.

För min del har jag i dagarna märkt en sak som bara kan förklaras med din heeling.

När mitt första barn föddes, då var jag knappt 30 år, fick jag skador i underlivet som gav mig framfallstendenser och i samband med mitt andra barns graviditet fyra år senare, förvärrades det hela med urininkontinens och musklerna i mitt underliv var i stort sett ”ur bruk”.

Jag har sökt läkarhjälp för det men den utredningen hann inte komma så långt innan du kom in.

Det jag märkt är att jag inte har inkontinensbesvär, mitt underliv gör inte ont och värker längre och det vet ej tusan om inte musklerna fått sig en upptajtning också.

Så, kort sagt. Långt bortom ord tack för att du ställer din kropp till läkandets förfogande.

/Anna

*******************************

Kära Gunilla!

Jag tackade ju ja till din fjärrhealing. Trots att jag vid den tiden du sände redan hade somnat – utslocknad – och glömde vara medvetet mottagande, så vaknade jag idag utan smärta i ryggen!

Har haft ont i flera veckor, men inte idag!

Goda energier fungerar, när man sänder och tar emot med kärlek utan krav. Innerligt tack, hjärtegumma!

/ Ewa Ärlevall

************************************

Trots ringa tro på UNDER, tackade jag ja till Gunillas vänliga erbjudande om healing.

Vi bestämde en tid.

Jag slappnade av under en pläd i min sköna vilstol med dunkudde, pulserande huvudvärk som följd av en TIA-atack. – Förväntansfull –

Värken avtog för att återkomma delvis – därefter försvann dunket och huvudvärken alltmer och var helt borta efter ca 8-10 minuter. UNDRET hade skett!!

I skrivade stund har det gått fyra veckor och huvudvärken har inte återvänt.

Vision: Varsamma händer om huvud ”tystade” dunket och ”slöt sprickan” som åstadkom värken.

TACK goa rara Gunilla för att Du finns för mig och många många andra. ♥ ♥ ♥

/Gertrud Granqvist

*******************************

Sommaren 2009 hade jag i över en månads tid väldigt ont i den överst leden på min tumme. Värken gjorde att jag inte kunde göra vissa saker i min vardag, t.ex. skruva av ett lock på en burk, bre smör på en smörgås och (det jobbigaste) inte kunna lyfta upp mitt barn på ett ”vettigt” sätt. Jag fick healing av Gunilla en kväll och dagen efter var det bättre. Men värken försvann inte helt, så ett par dagar senare healade hon igen och då försvann den helt och har inte kommit tillbaka sedan dess.

I oktober 2009 fick jag en otrolig huvudvärk, har aldrig haft huvudvärk på det sättet tidigare, den satt i över en vecka. Återigen fick jag healing av Gunilla, den här gången hjälpte det inte något efter första gången, så dagen efter provade hon igen och då försvann den. Skönt! =)

/Tummelisa

*****************************

Hela vintern har jag gått omkring och haft värk i mitt högra knä och i båda axlar. Fick höra talas om Gunilla och ringde henne. Efter hennes instruktioner satte jag mig ner och mottog de varmaste känslor jag någonsin känt.

Efteråt somnade jag där jag satt. Vaknade efter någon timma och gick till sängs och sov hela natten för första gången på mycket länge.

Dagen efter hade mina smärtor gett med sig en hel del och efter ytterligare en dag hade de försvunnit.

Jag har varit en stor skeptiker till dylika företeelser men nu har jag fått lov att ändra mig vad gällande detta.

Tack från en smärtfri Anders.

**********************************

Jag har en katt som haft urinvägsinfektion två gånger under denna månda och ätit två antibiotikakurer.

I förrgår blev hon dålig igen men i går morse bad jag Gunilla att heala henne och hon blev som genom ett under helt symtomfri. Hon slutade skvätta, gnälla och vara orolig.

Katten sov och åt och spann och vara ute och jagade möss på onsdagen och även på torsdagen är hon frisk.

Tusen tack Gunilla och jag vill varmt rekommendera att ni tar hjälp av Gunilla och hennes kunnande.

/Jeremina/Susanne

***************************************************

Ja ,jag vill tacka dej, så mycket det bara går.

Är så tacksam,å Bamses vägnar mest förståss. Vi fick det tråkiga beskedet att vi måste troligtvis avliva vår älskade hund Bamse som efter ett olycksfall skadat sitt knä. Han har sedan tidigare haft pålagringar i höfterna bak ,men inte livshotande. Efter skadan i knäet i vintras kontaktade jag veterinären som gav smärtstillande o inflammationshämmande.

Detta har inte hjälpt och i Tisdags den 15/6-10 åkte vi ner för att göra en bedömning och röntgen av detta. Vi fick då det beskedet att eftersom pålagringarna blivit så mycket sämre samt skadan iknäet måste opereras, rekomenderade veterinären att ta bort vår älskade vän.

Han är för stor(60kg)nu. Tidigare 75kg. Det är för riskabelt att operera! Vi tog med oss Bamse hem och var förkrossade jag ville inte acceptera detta.

Jag blev då rekomenderad att kontakta Gunilla som jag aldrig tidigare träffat eller hört talas om. Jag ringde då henne och hon förstod genast min förtvivlan och önskan om hjälp. Trots att hon var på resande fot gav hon sig tid att hjälpa oss.

Jag fick en tid ,och satte mig med Bamse. Det som sedan hände är svårt att sätta ord på. Bamse morrade och grät om vart annat och jag kände hur allt inom honom spände och rörde sig och han slickade mig intensivt.

Efter ca 20 min reser sig Bamse och det smäller högt i knäet, han går en bit, stannar och tittar på mej och slickar mig intensivt på armen igen. Jag ringer till Gunilla och berättar vad som hänt och vi var båda väldigt tagna över att det gått så br. Vi bestämmer att vi ska träffas nästa dag och ta det en gång till.

Då Gunilla kommer haltar inte Bamse längre, han har inte gnällt något och jag har inte behövt ge honom någon värk medicin. Bamse får ytterligare en healingbehandling av Gunilla. Det var igår. Idag, Måndag, har vi varit tillbaka till samme veterinär,och tro det eller ej, men Bamse behöver inte opereras längre och han går och travar obehindrat, till och med åkt bil till Sollefteå utan ett gnäll.

Ingen avlivning längre och en jätte glad hund och en evigt tacksam Matte med fam.

Gunilla har fått fler vänner för livet/Stor Kram och tack från Bamse Helen med

***********************************************